Fogyni akarok

Mindenkinek, aki túlsúllyal küszködik, gyakran próbál fogyókúrázni szinte eredménytelenül. Aki nem tud eligazodni a sokféle "tuti" módszer között. Akinek nincs pénze drága fittnesz termekbe járni, vagy túl szégyenlős ilyen helyen mutatkozni. Aki az egészségét is figyelembe akarja venni a fogyókúra közben.

Utolsó kommentek

Nagy fogyás vagy gyilkossági kísérlet? II.

2007.10.17. 13:28 :: gondolkodom tehát vagyok

Nem bírom ki, hogy ne folytassam azt a gondolatot, amit elkezdtem az előző írásomban.

Biztosan mindenki hallott már arról a sok futballistáról, akik a pályán összeesve meghaltak, és még valószínűleg néhányan meg is fognak sajnos. Gondoljuk csak végig. Azok edzett emberek, még ha a magyar focistáknál ezt sokszor kétségbe is lehet vonni. Edzett, sportos ember létükre történik meg velük, hogy egy bizonyos terhelést, amihez amúgy hozzá van szokva, nem bír tovább a szívük, és egyszercsak meghalnak a pályán.

Képzeljük csak el, mekkora stressz lehet az elhízott, 100-180kg közötti emberek szívének, ha  hirtelen komoly fizikai megterhelésnek lesznek kitéve. Magam előtt látom az eddigi életmódjukat: TV nézés közben napi kétszeri vacsora+nassolás, nem sok, csak két tábla csoki meg egy kis chips kólával. Testmozgás: hetente egy kör séta a Tesco-ban, amíg sikerül újra tankolni a hűtőt.

Ezeknél az embereknél már a napi bevásárlás is komoly terhelés növekedést jelentett volna, nemhogy az a kiképzőtábor amibe belecsöppentek.

Félre ne értsen valaki! Nem azokat a szegény kövér embereket akarom bántani, akik a műsorban szerepelnek! Van nekik bajuk elég. Inkább csak a többi, tv nézőnek szeretném felhívni a figyelmét, hogy ez nem egészséges ami a "Nagy fogyás" című műsorban folyik!!!

Norbiról és módszereiről eddig sem volt túl jó véleményem(gondoljunk csak a feleségére, aki szülés után néhány héttel olyan vékony volt, mint a nádszál). Alexandrában viszont csalódtam kicsit, hogy ilyesmihez adja a nevét.
De hát a pénz nagy úr...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyniakarok.blog.hu/api/trackback/id/tr80199088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

musi 2008.01.11. 22:02:38

Na azért a focistákat nem hiszem, hogy egy lapra kéne sorolni az átlagemberrel. Az élsportolók doppingolnak. Ez tény. MINDEGYIK. Hidd el, nem a sporttól halnak meg, attól még senkinek nem lett baja! Meg nem "rejtett szívbetegségük" van. A Norbi műsorban nem tudom mi megy, nincs TV-m szerencsére.
süti beállítások módosítása