Fogyni akarok

Mindenkinek, aki túlsúllyal küszködik, gyakran próbál fogyókúrázni szinte eredménytelenül. Aki nem tud eligazodni a sokféle "tuti" módszer között. Akinek nincs pénze drága fittnesz termekbe járni, vagy túl szégyenlős ilyen helyen mutatkozni. Aki az egészségét is figyelembe akarja venni a fogyókúra közben.

Utolsó kommentek

Ki hisz még a fogyókúra hirdetéseknek?

2007.10.04. 14:42 :: gondolkodom tehát vagyok

Hihetetlen ami manapság árad a médiákból. Ott hülyítik az embereket ahol lehet, mi meg persze ideális alanyok vagyunk hozzá. Árgus szemekkel figyeljük a reklámokat, ahol kockahasat ígérnek különböző csodaszerkezetek használata által, és elég őket hetente 3× 3'-ig használni.
Vagy a különféle kétes eredetű és összetételű táplálékkiegészítők (TISZTELET A JÓ MINŐSÉGŰ KIVÉTELEKNEK!) tömegében bízva, fenekünket továbbra is a fotelban "Barátok közt"-et bámulva növesztjük, és csodálkozunk, hogy 2 kék és 3 narancssárga csodakapszulától miért nem veszítettünk hetente 2 kilót testsúlyunkból.

Gondolkozzunk egy csöppet könyörgöm!

Fogyni csak úgy lehet, ha több kalóriát égetünk, mint amennyit elfogyasztunk! Na és mi kell ahhoz, hogy többet égessünk?
Mozogni bizony!!!
Ez az, ami miatt a legtöbben vissza is szedik az elveszített kilóikat. Lusták vagyunk, nem szeretünk mozogni. Jobb tévézni, chipset enni kólával vagy sörözni.

Pedig nem jobb, csak egyszerűbb. De hát mi lusták vagyuk!!!(ismét TISZTELET a kivételnek!)
Akkor meg ne csodálkozzunk, hogy csak hízunk, hízunk, hízunk!


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyniakarok.blog.hu/api/trackback/id/tr85178041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcsi 2007.10.04. 19:54:20

Bizony,bizony!
A fogyni "akarás" nem elég.Életmód változtatás nélkül csak sok kínlódás árán érhetünk el eredményt.
Megdöbbenek minden alkalommal, amikor azt látom, hogy a kirándulás a családok egy része számára abban merül ki, hogy bevágják magukat a kocsiba,kimennek a zöldbe.Aztán az autó csomagtartójából kipakolják a plédet,a kólát,chipszet édességet,szendvics hegyeket.Letelepednek az autójuktól kb. 3m-re."Jobb esetben" vízpartra mennek és a nap folyamán talán 1-2 alkalommmal begyalogolnak a vízbe és megmártóznak.Még véletlenül sem úsznak, mert akkor mozogni is kellene.Este aztán összepakolnak,rákat döcögnek a sorban.Otthon aztán beülnek a fotelba,nézik a tv-t.De elégedettek, mert kirándultak!

bkEdit · http://egeszseges-eletmod.hu 2007.10.06. 13:25:22

"Cogito ergo sum" v. "Kogito ergo sum" -Gondolkodom, tehát vagyok. 35 évvel ezelőtt tanultam 1 v. 2 évig latint, már nem emlékszem, hogy írják.

Ki hisz még a fogyókúra hirdetéseknek? - kérdésedre válaszolva: én már nem. Látom Te sem dőlsz be nekik.
Jók a gondolataid!

Én nem akarok fogyni, én fogyok!

Väinämöinen 2008.06.25. 10:27:10

Háó!
Igazság szerint nekem sikerült kb. 50 kg-ot lefogyni, meg egy rakatot izmosodni, és elmondhatom, hogy a mozgás semmit sem ér megfelelő diéta nélkül. :o) Mozgással kb. napi párszáz kalóriás deficitet tudsz csak kialakítani, normális táplálkozással meg több ezreset is akár. Azért nagyon nem mindegy. :o)

Aki igazi fogyókúrás módszerekre kíváncsi, annak melegen ajánlom a www.tesztoszteron.hu/ oldalt. Fegyelmezettséggel a kockás has, rostos vállak, barázdált comb, vagyis a zsírmentes test garantált 1-1.5 év alatt. Sok sikert mindenkinek!
süti beállítások módosítása